• Δευτέρες σκέψεις και κινητικότητα για μεταγραφή στον Ολυμπιακό

  2:40 πμ, Πέμπτη 26 Σεπ 2019 2:40 πμ, Πέμπτη 26 Σεπ 2019

  Σίγουρα το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στις τάξεις του Ολυμπιακού. Δεν είναι η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ήταν βαριά και με 25 πόντους, αλλά η εικόνα που βγάζουν οι “ερυθρόλευκοι” στο παρκέ σε κομβικές θέσεις, όπως αυτή του πλέι μέικερ. Οι Μπόλντγουιν και Τσέρι έχουν επιλεχθεί, για να είναι οι παίκτες που θα… κουβαλήσουν τον Ολυμπιακό στον “άσο”, με τους δύο να είναι επιλογές του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο πρώτος για πρώτη φορά πέρασε την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ο δεύτερος είναι από τους αθλητές που προορίζεται, για να καλύψει τις οποίες αδυναμίες του 23χρονου γκαρντ. Όμως τα πρώτα δείγματα γραφής είναι αρνητικά.

  Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός μπαίνει σε… δεύτερες σκέψεις. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν καταλάβει τα προβλήματα παρ’ ότι είναι νωρίς και σκέφτονται την ενίσχυση της ομάδας τους ενόψει της συνέχειας. Αυτό που βγαίνει αυτήν την στιγμή προς τα έξω είναι πως στον Πειραιά σκανάρουν την αγορά για παίκτες που είναι ικανοί να δώσουν με το… καλημέρα πράγματα στον Ντέιβιντ Μπλατ και την ομάδα του.

  Τι θα συμβεί ακριβώς; Είτε θα δούμε την ενίσχυση είτε την αντικατάσταση ενός εκ των Μπόλντγουιν και Τσέρι, με τον πρώτο να μην δείχνει αυτήν την περίοδο έτοιμος να αντεπεξέλθει σε όσα του ζητούνται. Φταίει το μικρό χρονικό διάστημα που είναι εδώ; Φταίει ο τραυματισμός του; Άλλοι παράγοντες;

  Όπως και να έχει ήδη σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κινητικότητα στο κομμάτι αυτό. Μάλιστα ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μιλήσει στον εκπρόσωπο του Νόρις Κόουλ, ο οποίος έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, ενώ κοιτάει και την Κίνα. Παράλληλα υπάρχουν και ατζέντηδες και άλλον παικτών που έχω βολιδοσκοπηθεί.

  Ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά, όμως δε θα είναι απίθανο με την επιστροφή της ομάδας από την Μόσχα να δούμε κάποιες αλλαγές από τους Πειραιώτες.

  Πηγή: filathlos.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα