• Παρατηρητήριο Fake News ΝΔ: Ο Πολάκης παρουσίασε ως νέους διορισμούς τους επαναδιορισμούς των μετακλητών

  4:34 μμ, Τρίτη 02 Φεβ 2021 4:34 μμ, Τρίτη 02 Φεβ 2021

  "Ανεπίτρεπτη άγνοια άσκησης δημόσιας διοίκησης ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας;", σημειώνει το Παρατηρητήριο Fake News της ΝΔ, αναφορικά με ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία υποστηρίζει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας διόρισε έξι "ολόκληρους και φρέσκους μετακλητούς".

  Σε σχετική ανακοίνωση, το Παρατηρητήριο Fake News της ΝΔ σημειώνει ότι "ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook παρουσίασε ως νέους διορισμούς τους επαναδιορισμούς των μετακλητών υπαλλήλων που υπηρετούσαν ήδη στο γραφείο του κ. Κοντοζαμάνη ως υφυπουργού Υγείας. Ο κ. Κοντοζαμάνης με τον ανασχηματισμό τοποθετήθηκε Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και αντιστοίχως οι μετακλητοί υπάλληλοι που υπηρετούσαν στο γραφείο του επαναδιορίστηκαν στη νέα τους θέση. Η θητεία των μετακλητών υπαλλήλων, ως όφειλε να γνωρίζει ο κ. Πολάκης, λήγει ταυτόχρονα με την απώλεια της ιδιότητας του μέλους της Κυβέρνησης στο γραφείο του οποίου έχουν τοποθετηθεί".

  Συνεχίζοντας, από τη ΝΔ επισημαίνουν "ανεπίτρεπτη άγνοια άσκησης δημόσιας διοίκησης ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας; Δεν ξέρουμε τι από τα δύο είναι χειρότερο για έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει και Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για διασπορά ψευδών ειδήσεων με αποτέλεσμα τελικά τη δημιουργία εντυπώσεων".

  Η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση: "Μια που άνοιξε μέσω fake news το θέμα των μετακλητών, των συνεργατών και των διορισμών ο κ. Πολάκης, ας του θυμίσουμε τα πραγματικά δεδομένα: Ο κ. Κοντοζαμάνης έχει στο γραφείο του 6 μετακλητούς (ενώ δικαιούται 8) και 6 αποσπασμένους (ενώ δικαιούται 10), συνολικά δηλαδή έχει 12 συνεργάτες. Από την άλλη, ο κ. Πολάκης είχε 10 μετακλητούς και 10 αποσπασμένους, συνολικά δηλαδή 20 συνεργάτες".

  Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης

  Νωρίτερα, σε ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης έγραψε: "Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρεις ....ΑΛΛΑ ΕΞΙ (6) ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ,διόρισε ΣΗΜΕΡΑ ο αναπλ Υπ Υγειας Κος Κοντοζαμανης!!!!! Ανάμεσα τους γραμματέας παραγωγικών τομέων της ΝΔ ,χρηματοοικονομικά στελέχη ,πρώην αναπλ διοικητες επι Γεωργιάδη , «ερευνητές συστημάτων Υγειας»... και λοιπά βαρύγδουπα....ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ... Ναι Μάκη Βορίδη! Οι δήμαρχοι φταίνε για την αύξηση των μετακλητών ....εσείς μαζεύετε βρουβοβλάσταρα στα υπουργεία, δεν διορίζετε !!!".

  Δείτε την ανάρτηση:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα