• Αποκαλυπτική η "βασίλισσα του Χόλιγουντ": Έρχεται σε οργασμό μόνο με τη σκέψη

  3:24 πμ, Πέμπτη 10 Ιουν 2021 3:24 πμ, Πέμπτη 10 Ιουν 2021

  "Όλα στο μυαλό είναι". Μάλλον αυτήν τη θεωρία ενστερνίζεται ένα μοντέλο του Instagram που υποστηρίζει ότι έρχεται σε οργασμό μόνο με τη σκέψη της και πως δεν χρειάζεται ούτε να αγγίξει τον εαυτό της ούτε να κάνει σεξ.

  Η 44χρονη Μαρσέλα Ιγκλέσιας από το Λος Άντζελες, μοντέλο στο Instagram με περισσότερους από 380.000 ακολούθους, ήταν αποκαλυπτική για τις ερωτικές συνήθειές της, σημειώνοντας ότι μπορεί να έρθει σε ερωτική κορύφωση μόνο με τη σκέψη της και πως αυτός ο οργασμός είναι ακόμη πιο ικανοποιητικός από το πραγματικό σεξ.

  "Είμαι εγκεφαλικός άνθρωπος, θέλω να ερεθιστεί το μυαλό μου, δεν χρειάζεται να με αγγίξουν" είπε η Ιγκλέσιας στο Jam σχετικά με τη τεχνική του νου για τον αυτοερεθισμό της. Έπειτα από δύο χρόνια τελειοποίησης των μεθόδων της η 44χρονη, που είναι μητέρα ενός παιδιού, υποστηρίζει ότι μπορεί εύκολα να... ολοκληρώσει χωρίς καν να αγγίξει τον εαυτό της.

  Όπως σημειώνει, προκειμένου να βιώσει ενός τέτοιου είδους οργασμό, είναι σημαντικό να διεγείρει τον επίφυτο αδένα, ο οποίος παράγει μελατονίνη, που με τη σειρά της επηρεάζει τη σεξουαλική ανάπτυξη και τους κύκλους ύπνου-αφύπνισης, τη διάθεση, αλλά και τον μεταβολισμό. Η Ιγκλέσιας επιτυγχάνει αυτήν την ψυχολογική αποτοξίνωση απέχοντας από αλκοόλ και κρέας και αλλάζοντας το βούτυρο με γκι -κατηγορία διαυγασμένου βουτύρου που προέρχεται από την αρχαία Ινδία. Επίσης, δεν χρησιμοποιεί οδοντόκρεμα με fluoride.

  "Θέλω να είμαι όσο πιο καθαρή γίνεται για να ανυψώσω το μυαλό μου σε διαφορετικές καταστάσεις" εξηγεί η Ιγκλέσιας που έχει αυτοανακηρυχθεί ως "βασίλισσα του Χόλιγουντ" σχετικά με την ερωτική της άσκηση.

  "Η ατμόσφαιρα παίζει σημαντικό ρόλο ώστε να ξεφύγει το μυαλό" λέει το μοντέλο που χρησιμοποιεί μουσική ή ήχους ωκεανού για να μεταφερθεί σε άλλους τόπους και να φτιάξει τα δικά της σενάρια που θα βοηθήσουν στον οργασμό της, όπως το να φέρει στο μυαλό της έναν σέξι καθηγητή Χ από τους "X-Men".

  "Φαντασιώνομαι ότι είμαι σε ένα έρημο νησί όπου ο καιρός είναι πολύ ζεστός και ο ωκεανός θερμός. Κανείς δεν είναι γύρω. Μετά αυτό το φοβερό πλάσμα εμφανίζεται από το πουθενά και είναι πολύ καυτός, αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχει ανθρώπινη μορφή, είναι πιο πολύ μία ενέργεια που αισθάνομαι. Δεν χρειάζεται να αγγίξω τον εαυτό μου ή να κάνω σεξ για να έχω οργασμό. Είμαι εντελώς ανεξάρτητη" περιγράφει η Ιγκλέσιας, που επιμένει ότι δεν περνά σεξουαλική κρίση, τονίζοντας πως πάντα ήταν ικανοποιημένη με τη σεξουαλικότητά της και είχε ευρύ πνεύμα αλλά μετά την πρακτική αυτή έχω εκπληκτικούς οργασμούς".

  Πάντως, ο σύζυγός της που είναι ακόμη ενεργός σεξουαλικά, φέρεται να είναι πολύ περήφανος για τη γυναίκα του που φροντίζει τόσο το σώμα της. Το Jam Press τονίζει πάντως πως δεν υπάρχει μεγάλη έρευνα που να συνδέει τη διέγερση του επίφυτου αδένα με τη γενική υγεία - πόσο μάλλον με τους... εγκεφαλικούς οργασμούς. Οι γιατροί προτείνουν στον οποιονδήποτε να συμβουλευτεί έναν γιατρό πριν κάνει δραστικές αλλαγές στη διατροφή του..

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα