Μπρους: Οι ποδοσφαιριστές θα πέφτουν σαν... τραπουλόχαρτα αν επιστρέψουμε τον Ιούνιο

  • επικοινωνία

06 Μαρτίου 2021 | Εορτάζουν:
  • Ησύχιος
  • Ησύχης
  • Ησυχία
  • #ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
  • #ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
  • #ΣΕΙΣΜΟΣ

  • Μπρους: Οι ποδοσφαιριστές θα πέφτουν σαν... τραπουλόχαρτα αν επιστρέψουμε τον Ιούνιο

    5:27 μμ, Κυριακή 17 Μάι 2020 5:27 μμ, Κυριακή 17 Μάι 2020

    Αθλητισμός

    Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, προειδοποίησε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι έτοιμοι για αγωνιστική δράση μέχρι τα τέλη Ιουνίου, καθώς η Premier League φαίνεται ότι θα επανεκκινήσει τη σεζόν τον επόμενο μήνα.

    Το πρωτάθλημα έχει τεθεί σε αναστολή από τα μέσα Μαρτίου, αλλά τα σχέδιά του για επανεκκίνηση ενισχύθηκαν όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι «άνοιξε η πόρτα» για επανέναρξη.

    Για αύριο (18/5) είναι προγραμματισμένη μία συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται για την επανεκκίνηση και ο Μπρους επισήμανε ότι οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται τουλάχιστον έξι εβδομάδες για να επιστρέψουν σε φόρμα.

    «Πρέπει να θυμάστε ότι είχαν αποχή οκτώ εβδομάδων και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο διάλειμμα που είχαν κάποιοι από αυτούς στην καριέρα τους», δήλωσε ο Μπρους στη Sunday Telegraph.

    «Αν κάναμε προετοιμασία για τη σεζόν, θα είχαμε έξι εβδομάδες και πιθανότατα έξι φιλικά παιχνίδια για να τους ετοιμάσουμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο προετοιμασίας για να βάλουμε αυτούς τους παίκτες σε φόρμα, γιατί διαφορετικά θα πέσουν σαν... τραπουλόχαρτα. Οι περισσότεροι από τους προπονητές έχουν τις ίδιες ανησυχίες ... Δεν βλέπω πώς μπορούμε να παίξουμε αγώνες μέχρι τα τέλη Ιουνίου».

    Από την πλευρά του, ο προπονητής της Γουότφορντ, Νάιτζελ Πίρσον, προειδοποίησε ότι οι ζωές των παικτών θα μπορούσαν να τεθούν σε κίνδυνο εάν η Premier League επιστρέψει πολύ νωρίς, ενώ ο αμυντικός του Νιούκαστλ, Ντάνι Ρόουζ, εξέφρασε επίσης ανησυχίες, λέγοντας ότι η υγεία των παικτών είναι πιο σημαντική από την επανεκκίνηση της σεζόν.

    • ΜΠΡΟΥΣ
    • PREMIER LEAGUE
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
    • ΙΟΥΝΙΟΣ
    • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
    • Share
    • Tweet
    • Share
    • Email
    σχολίασε κι εσύ
    σχετικά άρθρα
    • Bundesliga: Η Ντόρτμουντ... σκόρπισε τη Σάλκε - ΒΙΝΤΕΟ

      Bundesliga: Η Ντόρτμουντ... σκόρπισε τη Σάλκε - ΒΙΝΤΕΟ

    • Πένθος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πέθανε ο γιατρός της ομάδας από κορονοϊό σε ηλικία 44 ετών

      Πένθος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πέθανε ο γιατρός της ομάδας α...

    • Ολυμπιακός: Παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού

      Ολυμπιακός: Παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου υπ...

    • Πρωταθλήτρια Βελγίου η Μπριζ

      Πρωταθλήτρια Βελγίου η Μπριζ

    • Superleague: Τι περιμένει για την επανέναρξη - Τα τρία σενάρια για την καραντίνα παικτών

      Superleague: Τι περιμένει για την επανέναρξη - Τα τρία ...

    • Κορονοϊός και αθλητές: Ποιον κίνδυνο αντιμετωπίζουν αν νοσήσουν - Η προειδοποίηση Γερμανού καθηγητή

      Κορονοϊός και αθλητές: Ποιον κίνδυνο αντιμετωπίζουν αν ...

    • Κορονοϊός: Θετικά οκτώ μέλη της Μπεσίκτας

      Κορονοϊός: Θετικά οκτώ μέλη της Μπεσίκτας

    • Premier League: Πράσινο φως από την κυβέρνηση για επανέναρξη τον Ιούνιο

      Premier League: Πράσινο φως από την κυβέρνηση για επανέ...

    • Επίσημο: Σέντρα στη Serie A στις 13 Ιουνίου

      Επίσημο: Σέντρα στη Serie A στις 13 Ιουνίου

×
  • το blog μου
  • πολιτική
  • οικονομία
  • διεθνή
  • κοινωνία
  • αθλητισμός
  • lifestyle
  • media
  • στήλες
  • ξεχωρίζουν
  • εκπομπές
  • Όροι Χρήσης
  • Επιστροφή στην κορυφή ▲
© 2021 enikos.gr
↑