Αστυνομική επιχείρηση στις φυλακές Νιγρίτας: Βρήκαν σε κελιά ακόμη και μπάρμπεκιου με κάρβουνα

  • επικοινωνία

18 Ιανουάριου 2021 | Εορτάζουν:
  • Αθανάσιος
  • Αθανασία
  • Θανάσης
  • Νάσια
  • Θεόδουλος
  • Θεοδούλη
  • #Κορονοϊός
  • #Λέανδρος

  • Αστυνομική επιχείρηση στις φυλακές Νιγρίτας: Βρήκαν σε κελιά ακόμη και μπάρμπεκιου με κάρβουνα

    7:02 μμ, Σαββατο 23 Μάι 2020 7:02 μμ, Σαββατο 23 Μάι 2020

    Κοινωνία

    Συντονισμένη επιχείρηση στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών, υπό την παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, προχωρώντας στη σύλληψη 30 κρατουμένων.

    Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν μέσα σε κελιά από μαχαίρια και μεταλλικές λάμες μέχρι αυτοσχέδιο αποστακτήριο, μπάρμπεκιου με κάρβουνα και ναργιλέ.

    Την επιχείρηση συντόνισε ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ενώ στις έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, συμμετείχαν 83 αστυνομικοί -κυρίως από Υπηρεσίες Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης, των Σερρών, του Κιλκίς και της Χαλκιδικής, καθώς και ομάδα της Ε.Κ.Α.Μ., ενώ χρησιμοποιήθηκαν και έξι αστυνομικοί σκύλοι.

    Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε κελιά, κοινόχρηστες εγκαταστάσεις και υπαίθριους χώρους του Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας, ενώ διενεργήθηκαν και σωματικές έρευνες σε 62 κρατουμένους.

    Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, όπως: 22 κινητά τηλέφωνα, δέκα ξύλινες και μεταλλικές ράβδοι, ισάριθμα μαχαίρια και μεταλλικές λάμες, ποσότητες κάνναβης, ναρκωτικά χάπια και συσκευασίες με ουσίες αγνώστου σύστασης, καθώς και αυτοσχέδιο αποστακτήριο και ναργιλές και πακέτα τσιγάρων.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε μία από τις πτέρυγες εντοπίστηκε ακόμα μεγάλος αριθμός ειδών, για τα οποία διενεργείται πειθαρχική έρευνα σχετικά με την προέλευση και την εισαγωγή τους στο Κατάστημα Κράτησης. Επρόκειτο μεταξύ άλλων για ψυγεία και καταψύκτες, επιδαπέδιο κλιματιστικό, τηλεοράσεις, μπάρμπεκιου με κάρβουνα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρική κουζίνα, φούρνος μικροκυμάτων, κ.λπ.) οικιακό εξοπλισμό και είδη κουζίνας, μπουκάλια με οινοπνευματώδη κ.ά.

    Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν 30 κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων 13 ημεδαποί και 17 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα που σχετίζονται -κατά περίπτωση- με τα ναρκωτικά, τα όπλα, την προμήθεια κινητού τηλεφώνου και για αντίσταση κατά των αστυνομικών. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

    • ΣΕΡΡΕΣ
    • ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ
    • ΝΙΓΡΙΤΑ
    • ΚΕΛΙΑ
    • ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣ
    • Share
    • Tweet
    • Share
    • Email
    σχολίασε κι εσύ
    σχετικά άρθρα
    • Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια στις φυλακές Νιγρίτας - Τέσσερις τραυματίες

      Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια στις φυλακές Νιγρίτας - Τέσσ...

    • Σέρρες: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής 20.000 ευρώ από ταχυδρόμο - Έτσι έφτασαν στα ίχνη των δραστών

      Σέρρες: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής 20.000 ευρώ από ταχ...

    • Κορονοϊός - Σέρρες: Έστησαν γλέντι γάμου στο δρόμο για να... ξεφύγουν από τη ρουτίνα - ΒΙΝΤΕΟ

      Κορονοϊός - Σέρρες: Έστησαν γλέντι γάμου στο δρόμο για ...

    • Σέρρες: Δεν κατάφεραν να της αρπάξουν την αλυσίδα και της έκλεψαν τις κότες

      Σέρρες: Δεν κατάφεραν να της αρπάξουν την αλυσίδα και τ...

    • Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Η 34χρονη “έδειξε” τη μαυροντυμένη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι

      Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Η 34χρονη “...

    • Ηλεία: Θρίλερ με πυροβολισμούς εναντίον επιχειρηματία - Τι καταγγέλλει ο ίδιος

      Ηλεία: Θρίλερ με πυροβολισμούς εναντίον επιχειρηματία -...

    • ΕΚΤΑΚΤΟ-Κορονοϊός: Εξέπνευσε 89χρονος στο "Αττικόν" - Στους 171 οι νεκροί - ΤΩΡΑ

      ΕΚΤΑΚΤΟ-Κορονοϊός: Εξέπνευσε 89χρονος στο "Αττικόν" - Σ...

    • Κώστας Ηλιάκης: 14 χρόνια από τον θάνατό του - Ημέρα πένθους για την Πολεμική Αεροπορία

      Κώστας Ηλιάκης: 14 χρόνια από τον θάνατό του - Ημέρα πέ...

    • Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε την πολυκατοικία για να "φυλακίσει" τους διαρρήκτες

      Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε την πολυκατοικία για να "φυλακίσε...

×
  • το blog μου
  • πολιτική
  • οικονομία
  • διεθνή
  • κοινωνία
  • αθλητισμός
  • lifestyle
  • media
  • στήλες
  • ξεχωρίζουν
  • εκπομπές
  • Όροι Χρήσης
  • Επιστροφή στην κορυφή ▲
© 2021 enikos.gr
↑