• "Επιδημία η αλαζονεία του Σαμαρά"

  2:01 μμ, Κυριακή 29 Απρ 2012 2:01 μμ, Κυριακή 29 Απρ 2012

  Τα πυρά του Ευάγγελου Βενιζέλου δέχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο Φώτης Κουβέλης και ο Αλέξης Τσίπρας. "Η αλαζονική συμπεριφορά του κ. Σαμαρά τείνει να πάρει χαρακτηριστικά επιδημίας", είπε από τη Λάρισα, όπου βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι στο "αλαζονικό κλαμπ τώρα εντάσσονται και ο κ. Κουβέλης και ο κ. Τσίπρας".

  Μεταξύ άλλων, ο κ. Βενιζέλος μίλησε για δημαγωγούς: "Οι δημαγωγοί λένε ότι δεν πρόκειται ποτέ να μας διώξουν από το ευρώ και εφησυχάζουν τον κόσμο", ανέφερε. "Οι ετερόκλητες αντιμνημονιακές δυνάμεις ας ζητήσουν τη λαϊκή εντολή και αν μπορούν ας κυβερνήσουν", υπογράμμισε, όμως αναρωτήθηκε αν μπορούν να εγγυηθούν ότι η χώρα θα σταθεί όρθια.

  Για Σαμαρά

  "Ο κ. Σαμαράς λίγο πριν μπει στην κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν εναντίον ενός κουρέματος άνω του 35. Θυμάστε πώς φόβιζαν τον κόσμο ότι το κούρεμα θα ενεργοποιήσει τα CDS και θα φέρει την καταστροφη", επισήμανε ο κ. Βενιζέλος, "Δεν άκουσα κουβέντα απ´τη ΝΔ για τις προτάσεις μας για την εθνική ανασυγκρότηση".

  Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στο θέμα των ντιμπέιτ: "Δυστυχώς ο κ. Σαμαράς ούτε τώρα επιθυμεί τον διάλογο στην τηλεόραση", είπε.

  Ο κ. Βενιζέλος, παραδέχθηκε τα λάθη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, επιρρίπτοντας ωστόσο ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ πριν το 2009:

  "Ναι, το συνεργείο διάσωσης έκανε λάθη, καθυστέρησε. Αυτός που προκάλεσε την καταστροφή τι ευθύνη έχει; Πώς να εξηγήσεις ότι από το 2007 η χώρα ήταν σε ύφεση και η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα;", είπε.

  "Καλώ όσους πικράναμε να επιστρέψουν"

  O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι την άλλη Κυριακή κρίνεται το μέλλον αυτής και της επόμενης και της μεθεπόμενης γενιά, λέγοντας ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συγκροτήσει τον εθνικό συναγερμό που χρειάζεται. "Σε 3 χρόνια το πολύ η Ελλάδα μπορεί να γίνει πάλι αυτοδύναμη", είπε, "καλώ όσους δικούς μας ανθρώπους πικράναμε να επιστρέψουν.

  Τέλος, απευθυνόμενος στους αγρότες της Θεσσαλίας, είπε: "Εμείς είμαστε αυτοί που εγγυόμαστε ότι ο αγρότης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα".


  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα