• Απόψε ο Ευ. Βενιζέλος απαντά σε 40 πολίτες

  1:28 μμ, Τετάρτη 11 Απρ 2012 1:28 μμ, Τετάρτη 11 Απρ 2012

  Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ο προσκεκλημένος της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου "Στον ενικό" που θα μεταδοθεί απόψε στις 9μ.μ. από το enikos.gr και απαντά στα ερωτήματα 40 πολιτών.

  Θέλω να δω την εκπομπή από την τηλεόρασή μου:

  1.Αν η τηλεόραση σας υποστηρίζει σύνδεση με το διαδίκτυο τότε πολύ απλά μπορείτε να επισκεφτείτε το enikos.gr, με τον browser της τηλεόρασης σας, και να δείτε σε ζωντανή σύνδεση την εκπομπή.

  2.Αν η τηλεόραση που έχετε δεν υποστηρίζει σύνδεση με το διαδύκτιο αλλά έχει θύρα HDMI ή VGA, τότε μπορείτε να την συνδέσετε με έναν υπολογιστή (π.χ. λάπτοπ), που είναι συνδεδεμένος στο διαδύκτιο, με ένα καλώδιο HDMI ή VGA αντίστοιχα. Αφού γίνει επιτυχώς η σύνδεση των δύο συσκευών και επιλέξετε το σωστό κανάλι (στις πηγές HDMI / PC αναλόγως με το καλώδιο που χρησιμοποιήσατε) η τηλεόρασή σας θα μπορεί να προβάλλει ότι βρίσκεται την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Οπότε αν και πάλι επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μέσω της τηλεόρασής σας.

  Για να μπορέσετε να δείτε την εκπομπή από τον υπολογιστή σας χωρίς κανένα πρόβλημα σας δίνουμε τις εξής συμβουλές:

  1. Φροντίστε να ανανεώσετε τον browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, κτλ.) που χρησιμοποιείτε στην τελευταία έκδοσή του.

  2. Ανανεώστε τον Adobe Flash Player (plug-in) στην τελευταία του έκδοση από εδώ.

  3. Σε περίπτωση που πάλι αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με τον browser σας και δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή, σας προτείνουμε να προσπαθήσετε να την δείτε με τον Google Chrome ο οποίος ενδείκνυται για live streaming.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα