• ΒΙΝΤΕΟ-Το Πάσχα των πολιτικών

  7:30 μμ, Παρασκευή 18 Απρ 2014 7:30 μμ, Παρασκευή 18 Απρ 2014

  ΒΙΝΤΕΟ-Το Πάσχα των πολιτικών

  Οι άγιες μέρες του Πάσχα θα αποτελέσουν μία καλή ευκαιρία για την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου να πάρουν μερικές ανάσες, λίγο πριν από την τελική ευθεία για τις διπλές κάλπες του Μαΐου.

  Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, βρίσκεται ήδη στη γενέτειρά του, στα Ιωάννινα, απ' όπου θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες.

  Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα ξεκλέψει λίγο χρόνο, για να μεταβεί στην αγαπημένη του Πύλο, ενώ πολύ πιθανόν είναι να περάσει για λίγο και από το Ναύπλιο, πατρίδα της συζύγου του.

  Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επέστρεψε χθες από τις Βρυξέλλες και κατευθύνθηκε απευθείας στη Θεσσαλονίκη, χωρίς στάση στην Αθήνα, για τις ημέρες του Πάσχα. Αναμένεται να παραμείνει στη γενέτειρά του έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα.

  Ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα επισκεφθεί οικογενειακώς τη νότια Κρήτη, αγαπημένο του προορισμό, τον οποίο έχει επιλέξει για τις διακοπές του και άλλες φορές στο παρελθόν, ενώ ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος από σήμερα μέχρι και την Κυριακή θα βρεθεί στην Ικαρία.

  Ο Φώτης Κουβέλης θα είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που θα κάνει Λαμπρή στην πρωτεύουσα, αφού δεν προτίθεται να εκδράμει εκτός αυτής.

  Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί για τις γιορτινές μέρες στη Λαμία, χωρίς να αποκλείεται να περάσει και από τη Λιβαδειά.

  Οι φετινές γιορτές πάντως δεν θα είναι για τους πολιτικούς σαν αυτές των προηγούμενων χρόνων, αφού δεν θα επισκεφθούν κατά τα ειωθότα τα στρατόπεδα και τις ακριτικές μονάδες για το καθιερωμένο σούβλισμα των αρνιών και το τσούγκρισμα κόκκινων αυγών με φαντάρους και αξιωματικούς.

  Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου τα στρατόπεδα θα παραμείνουν κλειστά και ακόμα και ο ίδιος θα περάσει τις μέρες αυτές με την οικογένειά του.

  Δείτε το βίντεο του ALPHA.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα