-
«Ναυάγησε» ο «Ιάσονας», πήγε στην «Ωραία μου κυρία»
3:11 μμ, Πέμπτη 13 Οκτ 2016 3:11 μμ, Πέμπτη 13 Οκτ 2016Ατζέντα του Μπουζ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Ο Δημήτρης Γαλάνης ολοκληρώνει την διανομή στην φιλόδοξη παραγωγή «Πυγμαλίων-Ωραία μου κυρία» που ετοιμάζει για το Pantheon ο πολυσχιδής Αλέξανδρος Ρήγας!
Ο καλός ηθοποιός είχε κλείσει να παίξει και πάλι στην παιδική παράσταση «Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας» που επρόκειτο να επαναληφθεί στο θέατρο Badminton. Γιατί…επρόκειτο;
Εδώ σου έχω την είδηση. Οι συντελεστές της εν λόγω δουλειάς ενημερώθηκαν από τη διεύθυνση του θεάτρου ότι η παράσταση «ναυαγεί», όπως και αυτή που θα έπαιρνε…σκυτάλη από τον «Ιάσονα».Στενάχωρο «σκηνικό», το δίχως άλλο!
Μακάρι να αλλάξει άμεσα. Το παρήγορο είναι ότι ο Γαλάνης βρήκε αμέσως δουλειά στο Pantheon και δεν έμεινε στον αέρα.
Θα παίξει από ότι μαθαίνω ένα Ρώσο δάσκαλο χορού που θα προσπαθήσει να διδάξει την…λουλουδού Ελίζα [δες Δήμητρα Ματσούκα] για να γίνει Ωραία Κυρία!
σχολίασε κι εσύσχετικά άρθρα