• Με Τσιόδρα, Βρανά και Σάκκαρη το νέο σποτ της ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟ

  5:54 πμ, Δευτέρα 28 Σεπ 2020 5:54 πμ, Δευτέρα 28 Σεπ 2020

  Ο Σωτήρης Τσιόδρας, η Κατερίνα Βρανά και η Μαρία Σάκκαρη συμμετέχουν μεταξύ πολλών άλλων, στο νέο τηλεοπτικό σποτ της ΕΡΤ που θα προβάλλεται από σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.

  Μια πραγματικά νέα σελίδα στη μακρά ιστορία της επιδιώκει να γράψει φέτος, όπως ανακοινώνει, η ΕΡΤ. Με νέα σήματα, νέο πρόγραμμα, αλλά και μια καμπάνια, που αναδεικνύει πρωτίστως τον εθνικό ρόλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

  Η ΕΡΤ απευθύνεται, φέτος, σε όλους τους Έλληνες, θυμίζοντας κάτι που ενδόμυχα ξέρουμε όλοι, αν και συχνά το λησμονούμε. Ότι στην πολυκύμαντη ιστορία αυτής της χώρας, ακόμη και στις μεγαλύτερες δυσκολίες, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πάντα τα καταφέρναμε, όταν βγάζαμε τον καλύτερο εαυτό μας.

  Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της δημόσιας τηλεόρασης, που αποκαλύπτει και τη νέα ταυτότητα της ΕΡΤ. Κάθε μέρα, το καλύτερό μας.

  Στο τηλεοπτικό σποτ, που βγαίνει στον αέρα από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, μετέχουν σιωπηλά ανώνυμοι συμπολίτες μας, αλλά και επώνυμοι Έλληνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη δουλειά τους και τη στάση τους τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της χώρας. Γι’ αυτό άλλωστε και όλοι τους δέχθηκαν αφιλοκερδώς να μετάσχουν στη φετινή καμπάνια της ΕΡΤ, καλώντας μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να γίνουμε έμπνευση για όλους.

  Με αλφαβητική σειρά, στο κεντρικό σποτ της ΕΡΤ μετέχουν οι:

  Κατερίνα Βρανά, stand up κωμικός

  Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής Επιστήμης των Υπολογιστών στο MIT

  Σταμάτιος Κριμιζής, ερευνητής των Πλανητών, NASA, ακαδημαϊκός

  Μαρία Ναυπλιώτου, ηθοποιός

  Ελευθερία Ντεκώ, σχεδιάστρια φωτισμού

  Βίκυ Ξανθοπούλου, Εκπαιδευτικός της Χρονιάς 2019 (AKS Global Education Awards)

  Μαρία Σάκκαρη, παγκόσμια πρωταθλήτρια τένις

  Ευγένιος Τριβιζάς, συγγραφέας-εγκληματολόγος

  Σωτήρης Τσιόδρας, λοιμωξιολόγος-ειδικός παθολόγος

  Γιάννης Χατζήμπεης, Iron Man, αθλητής Παραολυμπιακών, ομιλητής παρακίνησης

  Το ίδιο ακριβώς μήνυμα θα εκπέμπουν από αύριο και όλα τα πρόσωπα της ΕΡΤ, τα οποία μέσα από spots λίγων δευτερολέπτων θα μοιράζονται με τους πολίτες τον τρόπο με τον οποίο εκείνοι προσπαθούν κάθε μέρα να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, σηματοδοτώντας και την προσπάθεια της δημόσιας τηλεόρασης να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη. Πρόσωπα γνωστά, αλλά και νέα για την ΕΡΤ, τα οποία θα μετέχουν στο ανανεωμένο πρόγραμμά της, που θα αρχίσει σταδιακά να εμφανίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες από τις 12 Οκτωβρίου.

  Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου οι πολίτες θα δουν και τα νέα λογότυπα της ΕΡΤ, που την οδηγούν στη νέα τηλεοπτική εποχή. Για την ΕΡΤ1 επελέγη το μπλε χρώμα, για την ΕΡΤ2 το κόκκινο και για την ΕΡΤ3 το πράσινο. Και αυτό δεν έγινε τυχαία, καθώς σταδιακά οι πολίτες θα γνωρίσουν και τη νέα ταυτότητα-φυσιογνωμία των τριών καναλιών, με την ΕΡΤ1 να συνδυάζει πλέον την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, την ΕΡΤ2 να αναδεικνύει κυρίως τον ελληνικό πολιτισμό και την ΕΡΤ3 να έχει στο επίκεντρό της την ελληνική περιφέρεια, την καινοτομία και το περιβάλλον.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα