• Γυναίκα χωρίς όνομα: Το τραγικό φινάλε της σειράς - Τι αποκάλυψε η Μαρία Γεωργιάδου

  4:03 μμ, Κυριακή 12 Απρ 2020 4:03 μμ, Κυριακή 12 Απρ 2020

  Τις εξελίξεις και το φινάλε στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» αποκαλύπτει η σεναριογράφος της σειράς του ΑΝΤ1, Μαρία Γεωργιάδου.Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό περιοδικό «ΤV Έθνος» επισημαίνει ότι μένει σπίτι γράφοντας τα νέα επεισόδια.

  «Αν μπούμε Μάιο σε ρυθμούς γυρισμάτων άλλη θα είναι η έκβαση, άλλη αν μπούμε Ιούνιο. Η ιστορία θα ολοκληρωθεί όμως με τον ίδιο τρόπο που θα ολοκληρωνόταν. Δεν θα αλλάξει ως προς αυτό. Όσο για το φινάλε, αυτό δεν θα επηρεαστεί. Απλώς κάποια πράγματα εάν τα επεισόδια γίνουν μικρότερα θα αναπτυχθούν λιγότερο για να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η αναγκαστική μείωση ή και καθόλου, θα δούμε», τονίζει η Μαρία Γεωργιάδου.

  Σύμφωνα με την κ. Γεωργιάδου, η ιστορία θα εξελιχθεί στη συνέχεια με την Κάτια να αθωώνεται σε σχέση με τον πυροβολισμό του Φώτη, αλλά αμέσως μετά να κατηγορείται για κάτι άλλο. Επίσης, αμέσως θα γίνει ένας φόβος με θύμα τον Νίκο.

  Σε ότι αφορά το φινάλε, η σεναριογράφος της σειράς αποκαλύπτει πως «θα αποδοθεί δικαιοσύνη και οι άνθρωποι θα λυτρωθούν από τις Ερινύες, τις ενοχές και τα διλήμματα του παρελθόντος. Θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος όλης της ιστορίας που ξεκίνησε με τραγικές συγκυρίες και προχώρησε με ψέματα, με ίντριγκες, με φθόνο και κάποια στιγμή όλα αυτά ολοκληρώνονται για καθέναν από τους ήρωες».

  Το τέλος φέρνει μια δίκαιη κατάληξη για τους περισσότερους, μια λύση του δράματος που θα λέγαμε ότι είναι θετική για τους περισσότερους.

  Ωστόσο, ένα δυστύχημα πολύ οδυνηρό, μια επανάληψη του τι νιώθει η Μαρίνα απέναντι στο παιδί της, μια παγίδα σε βάρος της Κάτιας και η απόδοση δικαιοσύνης είναι γεγονότα που θα σημαδέψουν τα τελευταία επεισόδια. Η αγάπη όμως θα καταφέρει να σώσει τους ανθρώπους και να τους κρατήσει μαζί. Μέσα από πράγματα οδυνηρά και ακραία θα οδηγηθούμε σε μία νέα ισορροπία για τους ήρωες, που έρχονται αντιμέτωποι και με κάτι δυσάρεστο και με κάτι που μαλακώνει τον ανθρώπινο πόνο.

  Συγκεκριμένα, θα δούμε τη Μαρίνα να ξαναζεί το τραύμα του να αναζητά τη Μελίτη. Επίσης θα κληθεί για άλλη μία φορά να λύσει έναν γρίφο για να καταφέρει να αθωώσει την Κάτια.

  Παράλληλα, θα δούμε την Κάτια να αθωώνεται για την απόπειρα δολοφονίας του Φώτη και να ξαναβρίσκεται στη φυλακή για άλλο λόγο αλλά και τον κίνδυνο που θα διατρέξει ο Μιχάλης προσπαθώντας να βοηθήσει τη Μαρίνα.

  Ο Δημήτρης θα ξαναβρεθεί με μία παλιά του σχέση, την Εύα, την οποία υποδύεται η Ναταλία Δραγούμη.

  Ο Κωστής θα ζήσει το ίδιο πράγμα που είχε ζήσει η Μαρίνα παλιά, ζει την αγωνία για την κόρη του.

  Η Μάρθα με εξαιρετική στρατηγική και λεπτομέρεια οργανώνει έναν φόνο στοχοποιώντας την Κάτια, την οποία θα στείλει στη φυλακή ενώ είναι αθώα.

  Η Ρένα θα επανασυνδεθεί με τον αδελφό της κάτω από περίεργες συνθήκες, ενώ ο Ανδρέας θα συνεργαστεί με τον Κωστή για να βοηθήσει την κατάσταση.

  Ο Φώτης εμπλέκεται σε όλες τις ιστορίες: Προσπαθεί να σταματήσει τη Μάρθα, να βοηθήσει τη Μαρίνα, συνεργάζεται μαζί της, προσπαθεί να προλάβει τις πράξεις της Μάρθας και να αποδείξει ότι η Κάτια είναι αθώα.

  Ο Αργύρης βρίσκεται χωρίς να το θέλει ανάμεσα σε δύο γυναίκες, ενώ η Κλειώ λύνει τα θέματά της απέναντι στους δαίμονές της.

  Τέλος, η δολοφονία του Νίκου θα σημάνει το οδυνηρό φινάλε της σειράς.

  Πηγή: TV Έθνος 

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα