• Η Pippa βγάζει βιβλίο!

  11:45 μμ, Πέμπτη 19 Απρ 2012 11:45 μμ, Πέμπτη 19 Απρ 2012

  H Pippa Middleton, η μικρή άτακτη αδερφή της Δούκισσα του Cambridge, που ως γνωστόν εργάζεται .. σκληρά ως διοργανώτρια πάρτι και εορταστικών events, αποφάσισε να εκδώσει ένα βιβλίο με τον τίτλο "Celebrate". Μέσα σ' αυτό, η Pippa δίνει συμβουλές για - τι άλλο ; - το πώς να προετοιμάσει κανείς το τέλειο πάρτι. Ενδεικτικά, μερικές από τις συμβουλές της.

  Οι γυναίκες στα party "με θέμα" καλό είναι να φορούν ένα φόρεμα που να παραπέμπει σ'αυτό. Αν π.χ. το θέμα είναι η Γαλλία, μπορούν να ντυθούν Μαρία Αντουανέτα (!). Μια ωραία ιδέα είναι επίσης, αν είστε οικοδεσπότης να δώσετε 300 λίρες και να προσλάβετε νάνους να περπατούν ανάμεσα στους καλεσμένους σας. Η Pippa το θεωρεί "πολύ διασκεδαστικό¨" - εξάλλου, υποστηρίζει κάπως πρέπει κι αυτοί να κερδίσουν τα προς το ζην. Επίσης, αν συνδέεστε με κάποιο μέλος της...βασιλικής οικογένειας και το καλέσετε στο party σας, μην ντραπείτε να βγάλετε μια στρίπερ μέσα από μια τούρτα με μουσική υπόκρουση το "God save the Queen". Αυτό για την συγγραφέα είναι κάτι "μοναδικό και ανεπανάληπτο"!

  Τώρα, αν έχετε τίποτα άλλες απορίες ,(π.χ. τι να κάνετε σε περίπτωση που έρθει στο πάρτι σας η ίδια η Βασίλισσα με το υπουργικό συμβούλιο...) υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο που θα κυκλοφορήσει το βιβλίο....

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα